Perhatian kepada bakal ibu dan bapa…  

Rahsia bagaimana untuk senang hamil tanpa melibatkan sebarang kaedah merumitkan dan dijamin selamat serta berkesan kini terbongkar!

 

...Pendedahan demi pendedahan mengenai kesuburan bakal didedahkan kepada anda. Dan dengan jaminan dari saya setelah anda mengetahui ‘rahsia’ kesuburan tersebut, ia memberi jalan kepada anda untuk senang hamil! Tanpa sebarang risiko dan dijamin berkesan!...

 

 

Daripada: Fatina Aziz

Tajuk: Mendedahkan cara untuk senang hamil

 
 

 Anda sukar untuk hamil?

Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?

Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?

Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?

Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?

Jika kesemua persoalan diatas dijawab dengan ”Ya” maka anda WAJIB membaca laporan dibawah sehingga habis.... ada jawapan penyelesaian disebalik persoalan tersebut yang bakal menggembirakan hati anda...

 
 


Anda belum daftar? Daftarkan diri anda sekarang untuk menyertai kursus senang hamil secara online dan ianya PERCUMA!

Hanya isikan Nama dan Email anda dibawah:






Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Nama saya Fatina aziz dan kini bakal dianugerahkan cahaya mata yang pertama. Saya tahu anda kini yang sedang membaca laman web ini mengalami kesukaran untuk hamil bukan? Sudah bermacam-macam ikhtiar anda mencuba tetapi masih gagal untuk hamil.

Dulu saya pun seperti anda. Mengalami masalah sukar untuk hamil. Saya fikir untuk hamil adalah sesuatu proses yang senang dan semua orang mampu mencapainya. Tetapi saya silap.

 Ok baiklah, saya ingin kongsi pengalaman saya mengenai kehamilan ini. Sudah lebih setahun saya berkahwin tetapi belum dikurniakan zuriat. Saya amat resah dan gelisah memikirkan masalah saya itu.

Ketika itu saya merasakan diri saya mempunyai masalah kesuburan. Kemudian saya mengajak suami saya ke hospital untuk menjalani ujian kesuburan. Tetapi beliau menolak. Beliau percaya ada sesuatu yang belum kami laksanakan yang menyebabkan kami masih belum dikurniakan zuriat.

Saya hampir kecewa... lebih 6 bulan mencuba masih belum ada rezeki

Saya membaca pelbagai buku berkaitan kehamilan dan kesuburan. Malah ada ketika itu saya berada lebih 18jam dihadapan komputer mencari maklumat berkaitan kesuburan melalui google.

Sampai disatu tahap saya merasakan diri saya ’mandul’. Mahu sahaja saya ke hospital dan melakukan pemeriksaan kesuburan.

 Saya tahu masalah saya ini berkaitan kesuburan. Malah kitaran haid saya juga tidak menentu.

Kemudian saya berjumpa dengan Doktor dan beliau mencadangkan saya mengambil ubat kesuburan iaitu Clomiphene.

3 bulan selepas itu saya masih lagi menunggu dengan penuh harapan. Nampaknya clomiphene yang dipreskripsikan oleh Doktor masih belum membuahkan hasil

Kekecewaan bakal berakhir...Saya temui sinar jawapan...

 Terdapat pelbagai maklumat mengenai kesuburan telah saya kumpulkan. Dahulu maklumat-maklumat ini saya abaikan. Tetapi saya merasakan maklumat ini begitu penting sekali berkaitan kesuburan.

Maka saya susun dan jadikan satu fail. Setiap maklumat tersebut ada mengajar saya cara-cara meningkatkan peratusan kehamilan.

Saya cuba lakukan sedaya upaya saya dan saya tandakan setiap tindakan saya untuk meningkatkan peluang untuk hamil.

Akhirnya setelah lebih setahun mencuba, saya disahkan hamil. Alangkah gembiranya saya dan suami. Ketika itu hanya Allah sahaja yang tahu.

Kini saya sudah tahu terdapat pelbagai faktor yang menghalang untuk seseorang itu sukar untuk hamil.

Anda ingin mengetahui faktor-faktor penghalang untuk hamil? Teruskan bacaan kerana saya akan huraikan satu per satu masalah tersebut.

 

Kenapa Saya Dan Anda Sukar Hamil?

 Setiap orang tidak kira lelaki atau wanita mempunyai tahap kesuburan berbeza-beza. Kesuburan amat berkait rapat dengan kehamilan.

Tanpa tahap kesuburan tertentu, amat sukar untuk kita hamil. Saya telah temui terdapat beberapa faktor yang menganggu kesuburan. Faktor-faktor berkenaan sedikit demi sedikit akan mengurangkan lagi peratusan untuk kita hamil.

Jika kita berjumpa doktor, doktor hanya ingat itu adalah masalah berkaitan kesuburan. Tanpa berbincang lebih lanjut dengan kita mengenai faktor-faktor yang meningkatkan kesuburan atau yang menganggu kesuburan, doktor akan berikan kita pil hormon atau pil kesuburan.

Terdapat sedikit ralat disitu. Saya bukan salahkan doktor tetapi itu adalah perkara yang perlu mereka praktikan sebagai medikal doktor.

Kemudian jika pil atau ubat berkenaan masih gagal untuk membuatkan anda hamil, anda akan dirujuk kepada pakar.

Disitu pelbagai ujian kesuburan dijalankan diikuti pula dengan ujian-ujian IVF (In Vitro Fertilization) ataupun IUI (Intra Uterine Insemination) yang memerlukan kos yang tinggi disitu.

Jika anda tidak mempunyai sebarang komplikasi kesihatan yang lain seperti kanser rahim ataupun pembuangan fibroid maka anda sepatutnya mencuba kaedah kesuburan semulajadi terlebih dahulu. Jangan bazirkan duit anda kepada sesuatu yang tidak perlu.



Salam Fatina,

Sekarang kami baru sahaja selesai ’scan’ anak pertama kami. Macam mimpi je rasa. Penantian kami selama ini akhirnya membuahkan hasil. Terima kasih atas panduan kesuburan yang Fatina berikan tempoh hari. Ia amat membantu!

Sharifah Haslinda, Gombak, Selangor

 

Fakta Yang Perlu Anda Ketahui...

Tahukah anda bahawa 80% dikalangan mereka yang ingin hamil akan berjaya selepas setahun berkahwin.

Selepas 2 tahun, 90% akan menjadi hamil memberikan angka 10% terhadap mereka yang bermasalah.

Untuk memudahkan anda memahami peratusan diatas saya akan bagi contoh ringkas disini.

Katakan dalam tahun 2007 ada 100 pasangan yang berkahwin. Setahun selepas itu, daripada 100 orang tersebut hanya 80 orang sahaja berjaya hamil. Yang selebihnya 20 orang tadi gagal untuk hamil.

Kemudian pada tahun 2009 (2 tahun kemudian),  daripada 20 orang yang gagal hamil selepas 2 tahun mencuba hanya 18 orang akan berjaya hamil untuk tahun kedua. Hanya 2 orang sahaja gagal hamil pada tahun kedua disebabkan oleh faktor yang tidak dapat dielakkan.

Sekarang, saya akan dedahkan rahsia bagaimana untuk anda senang hamil dengan memanipulasikan kaedah kesuburan yang akan didedahkan sebentar lagi.

Kini semua orang mampu untuk senang hamil seperti mana kolompok 80% yang berjaya hamil di tahun pertama mencuba.

Jika anda berminat, teruskan bacaan...

 

Anda akan didedahkan pelbagai cara untuk meningkatkan tahap kesuburan...

Berita baik untuk anda... kini anda tidak perlu lagi mencuba dan terus mencuba untuk hamil tanpa sebarang panduan. 

Ia umpama menembak dalam gelap. Anda akan diberikan satu panduan lengkap mengenai kesuburan yang akan membantu anda untuk senang hamil.

Masihkah anda ingat saya habiskan masa berhari-hari di perpustakaan dan juga mencari melalui enjin carian google mengenai kehamilan dan juga kesuburan? 

Kini maklumat tersebut telah saya susun secara rapi “step by step” atau bahasa melayu dipanggil langkah demi langkah bagaimana untuk kita senang hamil. 

Dengan mengetahui sedikit faktor-faktor kesuburan ia dapat meningkatkan lagi peluang anda untuk hamil.

Memperkenalkan....

 

 

Ebook Rahsia Senang Hamil

Panduan Untuk Wanita Senang Hamil Kini Terbongkar

Status: Penjualan masih dibuka
Penghantaran: Link download akan dihantar ke peti email anda. 
Tiada Penghantaran buku ke Rumah.

Saiz Download: 3.08 MB 
Ketebalan: 60 Muka Surat
Kompatibiliti: PDF 
(Boleh dibuka di semua komputer)

 

Dalam ebook ini anda akan didedahkan secara terperinci dan penjelasan yang amat jelas sekali bagaimana caranya untuk anda senang hamil. 

Tambahan lagi kaedah yang didedahkan ini adalah berdasarkan kaedah semulajadi. Jadi anda tidak akan terdedah kepada sebarang kesan sampingan. Dan yang paling penting saya sendiri yang mencuba dan mengamalkannya.


Hai Pn. Fatina,

Akak ucapkan terima kasih kepada Pn Fatina kerana mengajar akak kaedah kesuburan tersebut. Ia memang berkesan. Mulanya peluang akak untuk hamil lagi amat tipis. Maklumlah umur pun sudah nak masuk 35. Sekarang akak sudah hamil 3 bulan dan suami akak amat gembira sekali.

Kak Ina, Lembah Klang

Boleh saya tahu apakah perkara yang dibincangkan dalam ebook ini?

Didalam ebook ini akan didedahkan pelbagai rahsia yang sukar didapati dimana mana dan sudah tentu ini adalah maklumat penting yang pertama sekali didedahkan di Malaysia!

      Anda akan diterangkan satu per satu apakah faktor yang menyumbang kepada kesukaran untuk hamil

      Anda akan didedahkan bagaimana saiz badan boleh mempengaruhi kesuburan seseorang.

      Bagaimana persekitaran kita sekarang boleh menggangu untuk anda hamil. Anda pasti terkejut dengan pendedahan ini.

      Bagaimana mengesan perubahan diri yang menunjukkan ketika itu anda dalam keadaan subur.

      Setiap wanita mempunyai hari subur yang berbeza. Dengan langkah demi langkah yang diterangkan dalam ebook ini pasti membuatkan anda terkejut yang selama ini anda tidak pernah tahu menahu mengenai perkara tersebut.

      Bagaimana cara mudah untuk meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma lelaki dan seterusnya peratusan kehamilan dapat ditingkatkan.

      Dibincangkan juga persoalan mengenai posisi dalam hubungan seksual. Benarkah dengan posisi tertentu boleh menyebabkan anda hamil?

      Anda gemar makan ayam goreng Kentucky? Dan suami anda pula gemar makan burger... dibongkarkan bagaimana dengan amalan tersebut boleh menyebabkan ovum dan sperma ‘cacat’

      Anda juga akan lebih ‘terperanjat’ selepas membaca pelbagai mitos masyarakat melayu kita mengenai kesuburan. Ada diantaranya sangat tidak masuk  akal malah boleh merosakkan lagi perhubungan suami-isteri.

      Adakah ubat batuk boleh membantu dalam meningkatkan kesuburan? Perkara ini dianggap mitos oleh pelbagai pakar perubatan.

      Wanita yang bekerjaya mempunyai peluang hanya 10% sahaja untuk hamil pada setiap bulan. Betul atau tidak? Perkara ini telah dikupas dalam ebook ini. Saya pasti anda terkejut besar bila membacanya.

      Apakah ada peluang untuk hamil jika lebih dari 2 tahun mencuba? Ya memang ada... sila baca m/s 50

      Anda selalu pening kepala? Kadang-kadang anda terlalu stress... sila baca m/s 47 dan ada akan tahu kenapa anda masih lagi gagal untuk hamil.

      Benarkah minum nescafe boleh menganggu kesuburan? Ada pakar kata ‘ya’ dan ada pakar kata ‘tidak’... tapi saya ada penyelesaiannya.

      Minda anda akan ditunjukkan bagaimana besarnya pengaruh hormon tertentu dalam meningkatkan kesuburan. Tetapi kebanyakkan dari kita tidak mempedulikan kehadiran hormon ini.

      Terdapat sesetengah keadaan pada persekitaran faraj yang memang boleh menganggu seseorang wanita itu untuk hamil. Untuk mengetahui lebih lanjut masalaah ini sila baca m/s 22...

      Jangka hayat sperma adalah 3 hari paling lama. Manakala jangka hayat ovum adalah 1 hari paling lama. Jadi ketahui tektik dan teknik saya memanipulasikan keadaan ini untuk senang hamil.

      Anda akan didedahkan dengan beberapa faktor yang menjejaskan kesuburan lelaki dan juga wanita. Tanpa mengenal pasti faktor ini, maka sukar untuk anda hamil kerana dengan pengetahuan mengenai faktor ini anda dapat bertindak dengan segera untuk hamil.

      Dan yang paling dramatik kisah benar bagaimana selepas 9 tahun mencuba akhirnya berjaya mendapat zuriat. Kisah ini diceritakan pada m/s 53

      Dan banyak lagi...


 

Sebelum anda melakukan apa-apa ujian kesuburan, saya nasihatkan anda penuhkan ilmu-ilmu berkaitan kesuburan dalam diri anda. Ia amat membantu anda dan menjimatkan wang anda. Ilmu adalah ‘kuasa yang hebat’ dan dengan ilmu kita mampu memcapai kehendak dan kemahuan kita.

 

Ebook 4 faktor Ketidaksuburan Wanita

Status: Penjualan masih dibuka
Penghantaran: Link download akan dihantar ke peti email anda. 
Tiada Penghantaran buku ke Rumah.

Saiz Download: 41 kB 
Ketebalan: 29 Muka Surat
Kompatibiliti: PDF 
(Boleh dibuka di semua komputer)

Ebook ini adalah pelengkap kepada Rahsia Senang Hamil.

Dalam Ebook ini Ianya lebih menjelaskan :

 Apakah itu Fibroid, PCOS, Endometriosis dan Gangguan Fasa Luteal yang menyebabkan kesuburan wanita terganggu.

 Bagaimanakah 4 faktor berkenaan akan menyebabkan anda sukar untuk hamil.

  Didedahkan bagaimana rawatan semulajadi untuk mengatasi 4 faktor berkenaan secara mudah dan menjimatkan kos anda.

Ebook PMS-Sindrom Pra Haid

Status: Penjualan masih dibuka
Penghantaran: Link download akan dihantar ke peti email anda. 
Tiada Penghantaran buku ke Rumah.

Saiz Download: 1.1 MB 
Ketebalan: 15 Muka Surat
Kompatibiliti: PDF 
(Boleh dibuka di semua komputer)

Pernahkah dalam satu bulan emosi anda selalu terganggu? Apa yang dibuat pasti akan ada yang tidak kena.  Dan akan membuatkan anda selalu terasa ingin memarahkan seseorang.

Tidak cukup dengan itu, apabila datang bulan rasa sakit pada abdomen anda tidak dapat dikawal lagi. Ini akan membuatkan anda mencari 'Ponstan' sebagai pelega terhadap kesakitan itu.

Inilah yang dikatakan PMS atau sindrom Pra-Haid. Ia terjadi adalah disebabkan perubahan hormon dalam diri kaum wanita.

Pada setiap bulan, ovari akan mengeluarkan telur untuk persenyawaan. Tetapi jika tiada sperma untuk disennyawakan maka lapisan didinding rahim akan gugur melalui faraj yang dikenali sebagai Haid.

Melalui Ebook ini, anda akan diberikan tip-tip ringkas untuk mengatasi gejala PMS ini. Kaedah yang dibincangkan ini bukan sahaja menghapuskan gejala PMS tetapi juga dapat menstabilkan kitaran haid anda.

Seterusnya badan anda akan menjadi lebih subur.

Nanti dulu, jika anda memesan sekarang ebook ini, saya akan berikan 5 bonus secara percuma!

Bonus yang diberikan ini amat berharga isikandungannya. Malah setiap wanita ‘wajib’ membaca kesemua bonus-bonus ini.

Bonus Istimewa 1: Panduan lengkap untuk merancang kehamilan

Ramai pasangan melakukan kesilapan dalam merancang keluarga.        
Akhirnya mereka langsung tidak dikurniakan cahaya mata selepas itu.

 Bonus istimewa 2:   11 Persoalan Yang Mungkin Anda Tidak Pernah Tahu Mengenai Servik Kanser.

 Bonus istimewa 3:   Khas Untuk Bakal Ibu, 6 Perkara Mengenai Menyusu Yang WAJIB Anda Ketahui...

Bonus Istimewa 4: Khas Untuk Bakal Ibu: Rahsia Seks Dan Kehamilan.

Bonus Istimewa 5: Masalah-masalah utama yang sering dihadapi oleh ibu mengandung.

 Kita Lihat Apa kata mereka yang telah mendapatkan ebook ini:


Salam Fatina,

Tujuan saya email fatina  untuk ucapkan ribuan terima kasih atas dorongan dan panduan yang diberikan kepada saya. Kini saya lebih arif mengenai kehamilan dan kesuburan. Saya harapkan fatina doakan saya agar cepat hamil ya.

Roslina, Bukit Gambir Pulau Pinang


Hai fatina,

Saya disahkan hamil fatina!!! U know what, pagi tadi punya nervous masa nak test urine. Mujur husband i ada tolong. Then we went to the clinic together. Bukan apa nak pastikan betul ke tidak. Lepas check semua and the doctor said “congrat!”… wow! I can’t believe it fatina. Anyway, your guide is so great!

Intan Syazliana, Johor Bharu

Hai fatina,

Sekarang baru berkesempatan untuk balas email awak. Maklumlah selalu sibuk outstation. Saya tak tahu macam mana nak terima kasih kat awak. Maklumat yang awak berikan pasal kehamilan tu memang membuka mata saya. Rupanya banyak kesilapan yang telah saya lakukan. Dan mungkin sebab itu juga saya masih tidak hamil. Kini, sy dan suami giat berusaha kearah itu dengan panduan yang awak berikan. Doakan kami berjaya ya. Thank!

Pn.Rosmawati, Kuantan Pahang


Assalamualaikum fatina,

Saya sudah mengandung minggu ke 16 sekarang. Terima kasih atas panduan yang fatina berikan kepada saya, ia memang berkesan. Sekarang baru saya tahu erti kehamilan yang sebenar. Lebih lama kita menanti lebih kita menghargai pemberianNYA.

 Norasyikin, Petaling Jaya


Jadi sudahkah anda bersedia untuk menjadi seorang Ibu atau Bapa???
Sekarang saya tahu pasti anda tertanya-tanya berapakah harga untuk ebook senang hamil ini bukan? Ok baiklah, disini saya sediakan 2 pakej khas dan istimewa untuk anda. Pakej tersebut adalah Pakej Tunggal dan Pakej Kembar.



Pakej Tunggal:

Anda akan Dapat...



Ebook utama
+
 
                        Ebook 4 Faktor KetidakSuburan Wanita

+

Ebook Bagaimana Untuk Mengatasi Sindrom Pra Haid

+




Bonus Istimewa



Tawaran ini sah dalam tempoh terhad sahaja..Jadi, dapatkannya sekarang..

DENGAN HARGA CUMA RM50

(Klik gambar di bawah untuk mendapatkannya)












Pakej Kembar:

Anda akan Dapat...


 
       

Ebook utama
+
 
                        Ebook 4 Faktor KetidakSuburan Wanita

+

Ebook Bagaimana Untuk Mengatasi Sindrom Pra Haid
                
+

Ebook Panduan Muktamad Kesuburan Lelaki
- Didedahkan bagaimana untuk meningkatkan Kesuburan Lelaki Supaya peratusan untuk hamil dapat ditingkatkan-
(harga asal: RM49)

+



Bonus Istimewa



Tawaran ini sah dalam tempoh terhad sahaja..Jadi, dapatkannya sekarang..

DENGAN HARGA CUMA RM80

(Klik gambar di bawah untuk mendapatkannya)



*Pakej paling popular, pilihan ramai bakal ibu bapa...





 

JAMINAN KUKUH TANPA RISIKO SELAMA 360 HARI

+

JAMINAN KEPUASAN



Anda diberi jaminan tanpa risiko dalam masa 360 hari. Jika anda tidak berpuas hati dengan produk ini, anda hanya perlu pulangkan keseluruhan produk tersebut dan duit anda akan dikembalikan sepenuhnya tanpa banyak soal. Jadi, anda tidak perlu risau..Yang penting hak anda sebagai 'customer' 100% akan saya jaga..Pembelian secara online adalah 100% selamat

Hai Fatina,

Teknik mengesan kesuburan melalui ___________ memang menjadi. Pagi itu saya saja-saja nak test dan memang tidak sangka saya subur hari tersebut. Dan terus panggil suami pulang. Selama ini hanya meneka sahaja waktu subur saya. Bak kata orang main hentam sahaja. Sekarang saya telah hamil 4 bulan. Terima kasih fatina!

Pn. Izzati, Gong Badak, Terengganu




Luahan Perasaan Pelanggan Kami Yang Berjaya Hamil!


Email 1:


Terjemahan Dari email ini:

Salam,
 
Hi Fatina Aziz,
 
Selepas saya membaca dari bab 1 sehingga ke 8, banyak pelajaran yang baru saya dapat pelajari... dengan panduan yang diberikan, kini saya telah hamil... untuk pengetahuan Puan, period saya sudah terlewat seminggu.. so smalam saya ke watsons dan bli pregnant Urine Test.. sebelum saya mandi, saya melakukan ujian tersebut,,, dah hsilnya positif,,Tuhan Saja yang Tahu perasaan saya dan suami,,, Alhmdulilah.. ini la rezeki Allah...
 
Terima Kasih Puan Fatina Aziz..
 
Azian.

 

Email 2:

Terjemahan Dari email ini:

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat fatina krana selama ini telah bnyk memberi tunjuk ajar dan ilmu pengrtahuan untuk dikongsi bersama,disini saya ingin berkongsi kegembiraan saya dan suami kerana selama ini apa yg dinanti-nantikn telah menjadi kenyataan,alhamdulillah saya telah disahkan hamil 2 bulan oleh doktor pada 23/1 baru2 ni,doakan lah kesihatan dan kesejahteraan kepada kami. akhir sekali jutaan terima kasih diucapkn kpd fatina diatas segala tunjuk ajar yg telah diberikan.

Email 3:

Terjemahan Dari email ini:

assalamualiakum puan fatina..

alhamdulillah dengan izin Allah saya telah disahkan hamil 5 minggu.

terima kasih di atas tips2 yang byk membantu saya..



Email 4:

Terjemahan Dari email ini:

assalamualaikum
alhamdulillah ...saya telah hamil setelah berpindah dan tinggal bersama suami...sekarang dah 4 bulan saya tinggal bersama suami dan 4 bulan jga usia ank dalm kandungan...
 
terima kasih di ats semua maklumat yng puan emelkan kpada sya tentang kehamilan...
 
tolong doakan kmi sekeluarga bahagia,selamat dunia akhirat...
 
wassaalm...

Email 5:

Terjemahan Dari email ini:

Assalamualaikum....
Hai Puan Fatina,
Terima kasih kerana sudi berkongsi petua dan informasi kepada saya selama ini.
Banyak yang telah saya pelajari dari email yang puan. Saya berharap tuhan saje dapat membalasnye.
Untuk pengetahuan puan sekarang saya telah hamil 5 bulan. Memang pada mulanye saya rase kecewa. Tapi dengan tunjuk ajar dan informasi yang puan hantar kepada saya, saya menjadi lebih tabah dan lebih kuat. Dan untuk pengetahuan puan lagi ini adalah perkahwinan saya yang kali ke2. Mungkin keserasian jugak penyebab faktor kesuburan. Tapi saya memeng banyak belajar dari ape yang puan tulis.
 
Saya harap puan dapat memberi lagi banyak informasi dan petua untuk saya supaya dapat saya membantu wanita2 lain yang mempunyai masalah seperti saya.
 
Sekali lagi saya rakamkan ribuan terima kasih
 
SUE

Email 6:

Terjemahan Dari email ini:

Fatina,
Alhamdulillah..saya telah hamil..dan melahirkan bayi kembar sepasang (lelaki & perempuan)..
usia anak 7 bulan lebih.. Alhamdulillah hasil usaha dan doa daripada semua..

Syukur kepada Allah dan thanks to Doktor yg membantu dlm usaha utk mendapatkan zuriat..

Email 7:

Terjemahan Dari email ini:

salam...
1stly sy rasa sgt bersyukur ke hadrat Ilahi kerana tlh d kurniakn cahaya mata dan sekarang berusia hampir 4bulan... saya juga berterima kasih kpd pihak senanghamil.com kerana setelah mempraktikkan tips2 d dlm ebook mudah hamil yg sy beli pd ogos 2009, akhirnya sy berjaya hamil pd awl januari 2010 setelah menunggu hampir setahun. Puteri sulung sy, Intan Mia Qaisara bt Saifulizan lahir pd 20 Ogos 2010.. terima kasih yg x t'hga & salam syg dr sy sekeluarga..

Intan Syafinaz Bt Mat Durin

Email 8:

Terjemahan Dari email ini:

assalamuaikum.........
pn, fatina aziz alhamdulillah...........saya mengandung 3 bulan.....setelah 5 tahun menanti .........terima kasih atas segala panduan  dan maklumat yang tidak jemu2 di hantar oleh Pn.......

harapan saya semoga pn. doakan saya selamat sehingga melahirkan bayi ini......
terima kasih...hanya Allah yang mampu membalas budi baik puan.....

Email 9:

Terjemahan Dari email ini:

Assalamualaikum dan salam sejahtera Fatina Aziz,
 
maafla lama saya x bukak emil sebab bulan lepas saya busy ckit nak amik exam.. biasala semester terakhirkan sebelum saya konvo...
 
Puan saya ada berita yang sangat gembira nak kongsi bersama dengan puan. puan nak tahu sebab apa hari isnin tadi 13/07/09 saya di sahkan mengandung. and semalam saya g cek kat klinik dan doktor memberitahu kandungan saya sudah masuk minggu ke 12. saya betul2 gembira sangat n saya nak ucapkan terima kasih sangat2 kepada puan kerana banyak menberi tunjuk ajak kepada saya kalau tidak kerana puan mungkin saya tidak akan mengandung... terima kasih puan...

Dapatkan sekarang Pakej Tunggal:

Ataupun

|

|

Dapatkan sekarang Pakej Kembar:

Yang Benar,

Fatina Aziz
"selangkah ke alam kehamilan"

P/S: Saya cadangkan baik anda bertindak sekarang kerana mungkin ini adalah ‘usaha’ anda yang terakhir yang membuahkan hasil.

P/SS: Harga yang ditawarkan diatas adalah jauh sekali lebih murah dari rawatan kesuburan di mana-mana klinik atau pusat kesuburan.

P/SSS: Kesuburan boleh ditingkatkan tetapi ia mempunyai batasan juga. Mengikut teori semakin hari semakin rendah kesuburan anda. Jadi baik anda bertindak sekarang sebelum terlambat.



Anda ada pertanyaan?

Sila hubungi saya melalui email berikut:

support[at]senanghamil.com

[at] diganti dengan @


 

 

 

 Affiliate